Antalya Havalimanı Taksi

Antalya Havalimanı’nda Taksi Nerede?

Antalya Havalimanı’nda taksiler terminal binası gelen yolcu kapısına yakın konumda beklemektedir. 

İçhat terminalinden çıkınca hemen karşınızda,

Dışhatlar terminal 1 ve terminal 2 kapısından çıkınca 60-70 metre sağ tarafta görebilirsiniz.

Antalya Havalimanı Taksi Fiyatları

Şehir Antalya olunca birçok kişinin aklına “ Antalya Havalimanı’nda taksiler pahalı mı? “ sorusu geliyor. Turizmin yoğun yaşandığı bir şehir olmasından ötürü fiyatlar biraz yüksek olabilir doğal olarak.  .

Paylaşmış olduğumuz  fiyat listesindeki fiyatlar, Avrupa’lı, Rus ve Arap turistler ağırlıklı olduğundan,  Euro ve Dolar cinsinden yayınlanmaktadır. Ancak havalimanına gelmeden önce arayıp rezervasyon yaptırır ve son fiyatı sorarsanız bu kadar yüksek ücretler ödemezsiniz. Eğer rezervasyonsuz geldiyseniz binmeden önce fiyat sorun ve taksimetre açtırın mutlaka. Bu da bizden size küçük bir tüyo olsun J

Fiyat listesini bu sayfada http://www.antalyaairporttaxi.net/fiyatlistesi.pdf bulabilirsiniz.


Antalya Havalimanı Taksi Telefon Numarası

AYT Taksi iletişim numarası: +90 539 488 1616

Antalya Havalimanı Taksi Ne Zaman Kuruldu?

Antalya Havalimanı yurtdışı ve yurtiçi sivil hava taşımacılığı seferlerine başladığı 1989 yılından 2 sene sonra yani 1991’de Antalya Havalimanı taksi kooperatifi S.S. 115 numarasıyla kurulmuştur.

Havalimanı Taksi Şoförleri Nasıl?

Genel olarak tutum, davranış olarak iyiler. Fiyat listesi ve pazarlık usulü olduğundan başta fiyatı net konuşursanız sonradan sıkıntı yaşamazsınız. Ancak her işte olduğu gibi birkaç sıkıntılı taksi şoförü de olabilir. Umarız taksi şoförleri her zaman kalite standartlarından ödün vermeden çalışırlar. Ülkemize ve şehrimize karşı yerli ve yabancı turistlerde olumlu izlenim bırakırlar.


Bu yazımızda sizlere Antalya Havalimanı taksileri hakkında merak ettiklerinizi aktardık. Antalya Havalimanı'nda taksi kullanırsanız deneyimlerinizi bizimle yorum yaparak paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Havalimanı Ulaşım

Antalya Havalimanı

Antalya Havalimanı Hizmetler